Arany Mester

Arany Mester

Zárszervizi szolgáltatások GYIK

2021. október 14. - Johson

Zárszervizi szolgáltatások GYIK

 

 

Ugyanazokat a kérdéseket teszik fel szinte folyamatosan az ügyfelek a zászervizzel kapcsolatban.
A záron végzett munka során azonban nem mindig lehet teljes mértékben válaszolni kérdéseikre, ezért megpróbálunk válaszolni a leggyakrabban feltett kérdésre.
commercial-lockhardware.pngTalán a leggyakrabban feltett kérdés, amit hallunk: milyen iskola kell ahhoz, hogy lakatos legyél?
Nos, nem csak iskola hanem rutin és rengeteg türelem kell eme szép szakmához. A lakatos tudása nem annyiból tevődik össze, hogy kicsavar egy csavart majd egy másikat be.
Ennél jóval összetettebb a feladata és jóval bonyolultabb is.
Egy másik gyakran feltett kérdés, amit hallok: Hol vannak, hol dolgoznak?
Cégünk leginkább Budapesten végzik tevékenységüket, de ha igény van rá Pest megyében is megoldják a zárral kapcsolatos gondokat.
Sok ügyfelünk is szívesen kérdezi főleg Pest megyében: Miért számít fel szolgáltatási díjat azaz kiszállási díjat?
Nos mivel lakatosaink Budapestiek így sajnos az üzemanyag díj nem 1-2 forint. Sajnos Pest megyében nem tudunk kiszállási díj mentesen dolgozni.
Végül időnként az ügyfél megkérdezi leginkább nyitások alkalmával: Kevesebbet fizet az egyszerű zárak kinyitásáért? Igen, szigorúan véve az árak mindig a záraktól és ajtóktól függően változnak. Az egyszerű zárakkal sokkal olcsóbbak mint a komoly biztonsági zárak. Szakembereink mindig igyekszenek költséghatékonyan dolgozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://aranymester.blog.hu/api/trackback/id/tr4716721170
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása